Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g lupin flakes (see Tips)
- 1500 g water
- 250 g frozen broad beans
- 1 bunch asparagus, cut into pieces (3 cm)
- chilled water
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 40 g watercress
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- ½ lemon, zested and juiced
- 1 avocado flesh only, cut into slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Dressing
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g grapeseed oil
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp mustard powder (gluten free)
- 50 g white wine vinegar
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g feta cheese, broken into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2175 kJ / 517.8 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 25.1 g
- Natrium
- 568.4 mg
Alternatieve recepten
Bolognaise sauce for two
20 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 min
Salsa verde
5 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Mexican scrambled eggs
20 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min