Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g lupin flakes (see Tips)
- 1500 g water
- 250 g frozen broad beans
- 1 bunch asparagus, cut into pieces (3 cm)
- chilled water
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 40 g watercress
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- ½ lemon, zested and juiced
- 1 avocado flesh only, cut into slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Dressing
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g grapeseed oil
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp mustard powder (gluten free)
- 50 g white wine vinegar
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g feta cheese, broken into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2175 kJ / 517.8 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 25.1 g
- Natrium
- 568.4 mg
Alternatieve recepten
Mushroom risotto (TM6)
30min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Blended mixed vegetable soup
45min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 Std. 15 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min