Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Easter cookies
- 100 g pouring (whipping) cream
- 100 g plain flour, plus extra to dust
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp sea salt
Herb sauce
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 1 bunch fresh chives, finely sliced (approx. 10 g)
- 200 g crème fraîche
- 30 g milk
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 10 g pure maple syrup
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tsp caviar (optional)
- watercress leaf, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1362.1 kJ / 324.3 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 602.2 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Rum and raisin ice cream
24小时 10 分钟
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 godz. 20 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min
Douhua (soybean curd)
10h 25 min
Traditional French chocolate canelé
49h
Steel Cut Oats
35 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 Std. 50 Min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
No fail mash potato
20 Min
Lemonade scones
25 Min