Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to boil
- water, to boil
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 1 large onion, diced
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2007.8 kJ / 478.1 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 844 mg
Alternatieve recepten
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Charred leek gulai sayur
Geen beoordelingen
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 Min
Spelt bread
26sa
Squid à la provençale
55min
Poppy seed strudel
3h 15min
Black sesame mochi ice cream
23 Std.
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Pina colada mocktail
5 Min