Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to boil
- water, to boil
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 1 large onion, diced
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2007.8 kJ / 478.1 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 844 mg
Alternatieve recepten
Polish crêpes
3u. 35min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Liver cake
1j 50 mnt
Tiramisu
5h 20 min
Polish egg salad with tartar sauce
10 Min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 godz.
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30 min
Smalec (pork rillettes)
3h 10 min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Rustic homemade tofu
24h 30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min