Mushroom and sauerkraut pierogi

Mushroom and sauerkraut pierogi

4.6 8 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 30min
8 portions

Ingrediënten

Mushroom and sauerkraut filling
  • sauerkraut
    500 g
  • water
    1000 g
  • grapeseed oil
    1 tbsp
  • onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • button mushrooms cut into halves
    500 g
  • sea salt to taste
    1 ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
Dough
  • warm water plus extra to seal
    250 g
  • egg
    1
  • grapeseed oil
    2 tbsp
  • plain flour plus extra to dust
    560 g
  • sea salt plus extra to boil
    1 - 2 pinches
  • water to boil
Topping
  • salted butter cut into cubes
    120 g
  • large onion diced
    1
  • sour cream to serve
  • fresh chives finely chopped, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 844 mg
Eiwitten 10.9 g
Calorieën 2007.8 kJ / 478.1 kcal
Vetten 22.8 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 10.4 g
Koolhydraten 54.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...