Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to boil
- water, to boil
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 1 large onion, diced
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2007.8 kJ / 478.1 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 844 mg
Alternatieve recepten
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 Min
Cookidoo® 10th Anniversary Cake
Geen beoordelingen
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 Std. 5 Min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 Std. 20 Min
Beef pierogi
1h
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 Min
Ukrainian borscht
35min
Grand Marnier® soufflé
1h