Polish egg salad with tartar sauce

Polish egg salad with tartar sauce

4.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 portions

Ingrediënten

  • pickled cucumbers cut into pieces
    100 g
  • pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)
    230 g
  • mayonnaise (see Tips)
    150 g
  • sour cream
    100 g
  • sugar (optional)
    1 tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper to season
  • eggs hard-boiled
    12
  • fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 882.4 mg
Eiwitten 15.7 g
Calorieën 1813.4 kJ / 431.8 kcal
Vetten 9.6 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 9.6 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...