Apparaten en accessoires
Spiced pork terrine
Voorbereiding. 20min
Totaal 24u.
15 slices
Ingrediënten
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
1 - 2 tsp warm waterfruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaf2
-
pork caul fat1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
7 g
Calorieën
1176 kJ /
285 kcal
Vetten
27 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon tart
2u. 15min
Pâté en croûte
8u. 45min
Caramel Custard
1u.
Orange Campari marmalade
1u. 35min
Pineapple passionfruit tart
4u. 30min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Geen beoordelingen
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1u. 40min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27u. 35min
Almond quinoa pastry
50min
Golden baklava
25u. 25min
Almond pastry
25min
Gluten free Christmas fruit cake
7u. 35min