Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork throat fat, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 500 g pork chine, boneless, cut in pieces (approx. 2 cm)
-
1 - 2
tsp fruit brandy (e.g. apple) (optional)
of 1 - 2 tsp warm water - 2 tbsp warm water
- 2 tbsp raisins
- 40 g nuts, shelled
- 50 g dried apricots, pitted
- 40 g dried figs
- 50 g prunes, pitted
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 1 egg
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground pepper
- 2 dried bay leaves
- 1 pork caul fat
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1176 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Keine Bewertungen
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Mayonnaise
5min
Persimmon Pudding
2 Std. 10 Min
Tofu Balls
35min
Sea Vegetable Stew
Keine Bewertungen
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Torta Pasqualina
1 Std. 50 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min