Apparaten en accessoires
Spiced pork terrine
Voorbereiding. 20min
Totaal 24u.
15 slices
Ingrediënten
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
1 - 2 tsp warm waterfruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaf2
-
pork caul fat1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
7 g
Calorieën
1176 kJ /
285 kcal
Vetten
27 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Brioche fruit tarts
4 Std.
Mayonnaise
5 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24 Std. 50 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 Std.
Easy apple pie
45 Min
Cheat's mascarpone
22 Std.
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Sabayon
15 Min
Mini French apple cakes
1 Std. 35 Min