
Apparaten en accessoires
Spiced pork terrine
Voorbereiding. 20min
Totaal 24u.
15 slices
Ingrediënten
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
fruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaves2
-
pork caul fat1
Voeding per 1 slice
Calorieën
285 kcal /
1176 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
27 g
Koolhydraten
3 g
Vezels
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal