Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for greasing
- 2 - 4 fresh kaffir lime leaves (see tip), stalks removed
- 100 g fresh green beans, trimmed
-
2
spring onions (approx. 40 g), cut in pieces
of 2 shallots (approx. 40 g), cut in pieces - 600 g white fish fillets (e.g. cod, snapper, perch), cut in pieces (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thai red curry paste
-
60
g coconut cream
of 30 g coconut cream powder, diluted in 30 g of water - 1 egg white
- ½ - 1 tsp salt
- 1000 g water
- 1 red fresh chilli, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 3 pieces
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 393.4 mg
Alternatieve recepten
Basil pesto
10min
Hollandaise sauce
15 min
Chicken garam masala
50min
Quick Thai chicken curry
40min
Creamy mushroom soup
20 min
Monkfish and prawn soup
1h
Pumpkin soup
35 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Chicken stock paste
45 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min