Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry cream
- 150 g cornflour
- 100 g caster sugar
- 650 g milk
- 6 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Choux pastry layers
- 125 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 130 g plain flour, plus extra to dust
- 250 g water
- 1 pinch sea salt
- 2 tsp caster sugar
- 5 eggs
Assembly
- 200 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g Advocaat (egg liqueur) (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381.4 kJ / 328.9 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 93.2 mg
Alternatieve recepten
Golden baklava
25 godz. 25 min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Aperol Spritz®
10min
Spinach and lemon cake
3h 45min
Liver Cake
1h 50 min
Faworki (crostoli)
2 Std.
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14h 20min
Warm caramel spice martini
1 Std. 15 Min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1 godz. 20 min
Piña colada
5min
Baklava
1h 10 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min