Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
- 180 g full cream milk
- 60 g white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 450 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 2 eggs
- 150 g hazelnut chocolate spread, room temperature (see Tips)
Chocolate sauce
- 80 g water
- 50 g Dutch cocoa powder
- 80 g hazelnut chocolate spread
- 100 g pouring (whipping) cream
- walnut halves, toasted, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1484.3 kJ / 354.8 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 189.2 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55min
Brazilian Limeade
10 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
Geen beoordelingen
Spanish Rice
35 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 Min
Steamed peas and sweetcorn (9 months+)
Geen beoordelingen
Candied Strawberries
35 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45min
San Francisco
5min
Cake Pops
2 Std.