Apparaten en accessoires
Spinach and lemon cake
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 45min
12 slices
Ingrediënten
Spinach cake
-
frozen chopped spinach finely chopped500 g
-
butter to grease
-
grapeseed oil200 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour240 g
-
arrowroot flour50 g
-
baking powder2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice (approx. 1½ lemons)3 tbsp
-
lemon zest cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith5 pieces
-
pouring (whipping) cream400 g
-
icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, to decorate1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
144.3 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
2040.7 kJ /
487.7 kcal
Vetten
31 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
9.8 g
Koolhydraten
48.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Treats
33 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tuna dip
15min
Spanish flan
7u. 55min
Peach and plum upside-down cake
50min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Apricot Raspberry Cheesecake
5u. 30min
Souffle pancakes with berries
40min
Dalgona coffee with Irish cream
15min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1u. 30min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1u. 20min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3u. 45min
Polish crêpes
3u. 35min
Cinnamon Dolce Coffee
15min