Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach cake
- 500 g frozen chopped spinach, finely chopped
- butter, to grease
- 200 g grapeseed oil
- 4 eggs
- 180 g caster sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 240 g plain flour
- 50 g arrowroot flour
- 2 ½ tsp baking powder
Lemon cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 3 tbsp lemon juice (approx. 1½ lemons)
- 5 pieces lemon zest, cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith
- 400 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 1 pomegranate, arils only, to decorate
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2040.7 kJ / 487.7 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 144.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Balado Eggplant
Geen beoordelingen
Liver cake
1h 50 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Fish soup
40 Min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min
Banana bread with chai crème fraîche
1 Std. 35 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Tropical upside down pineapple cake
1 Std. 10 Min
Polish crêpes
3h 35min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min