Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 189.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut soup
50min
Beef spezzatino
1h 45min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3h
Keftedes (meatballs)
2h 30min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Vegetable fideuá
40min
Courgette side dish
30min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Hungarian goulash
1h 30min
Warm cabbage dish
15min
Warm beetroot dish
50min