Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 189.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm cabbage dish
15 Min
Cabbage rolls
1h 50min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Zucchini soup
25min
Ukrainian borscht
35min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 dk
Potato cakes
45min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1sa
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35min