Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 189.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3 Std.
Coconut rice pudding with fresh mango
25min
Tuna mousse
10min
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Tuna dip
15min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Russian salad
1h 15min
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Buckwheat Porridge
25min
Warm beetroot dish
50min
Hungarian goulash
1h 30min
Warm cabbage dish
15min