Apparaten en accessoires
Country-style chicken liver fritters
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
12 portions
Ingrediënten
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
189.4 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
511.8 kJ /
121.9 kcal
Vetten
6.2 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
6.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tuna dip
15min
Beetroot and avocado eggs
88u.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1u. 20min
Duck and cherry salad
45min
Poppy seed torte
5u.
Sauerkraut soup
50min
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Geen beoordelingen
Ukrainian chebureks
1u. 35min
Slow cooked veal stew
2u. 10min
Hungarian goulash
1u. 30min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1u. 40min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min