Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g garlic cloves
- 5 sprigs fresh rosemary
- 150 g bacon slices
- 800 g skinless turkey legs
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 20 g extra virgin olive oil
- 1300 g water
- 600 g potatoes, cut into pieces (4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 Std.
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35 phút
Lamb and barley soup
50 Min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Beef Chipotle Soup
55min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 Std.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Basic vegetable stock
1 Std.