Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 20 g fresh dill leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 100 g carrot, cut into pieces
- 200 g brown onion, cut into halves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g turkey mince
- 70 g breadcrumbs
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 egg
- 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper
- 2 - 2 ¾ tsp salt
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste
- 3 allspice berries (see Tips)
- 40 g plain flour, plus extra to dust
- 15 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1567.1 kJ / 373.1 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 2315.5 mg
Alternatieve recepten
Southern-style pork and bean casserole
40min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 Std.