Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 20 g fresh dill leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 100 g carrot, cut into pieces
- 200 g brown onion, cut into halves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g turkey mince
- 70 g breadcrumbs
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 egg
- 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper
- 2 - 2 ¾ tsp salt
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste
- 3 allspice berries (see Tips)
- 40 g plain flour, plus extra to dust
- 15 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1567.1 kJ / 373.1 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 2315.5 mg
Alternatieve recepten
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Placki
40min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Turkey patties
30 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min