Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
TM6

Turkey pasta in a creamy mushroom sauce

4.6 (49 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g vegetable oil
  • 1 brown onion, cut into eighths
  • 400 g skinless turkey breast fillet, cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)
  • 250 g button mushroom, cut into halves or quarters
  • 150 g water, plus extra to cook
  • 1 tsp sea salt, plus extra to cook
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 15 g cornflour
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 500 g dried pasta of choice
  • ½ bunch fresh chives, chopped, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3867.5 kJ / 924.4 kcal
Eiwitten
41.9 g
Koolhydraten
102.8 g
Vetten
37.9 g
Verzadigd vet
14.5 g
Vezels
5.7 g
Natrium
592.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten