Turkey pasta in a creamy mushroom sauce

Turkey pasta in a creamy mushroom sauce

4.4 62 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • vegetable oil
    40 g
  • brown onion cut into eighths
    1
  • skinless turkey breast fillet cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)
    400 g
  • button mushroom cut into halves or quarters
    250 g
  • water plus extra to cook
    150 g
  • sea salt plus extra to cook
    1 tsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • cornflour
    15 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • dried pasta of choice
    500 g
  • fresh chives chopped, to garnish
    ½ bunch

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 592.9 mg
Eiwitten 41.9 g
Calorieën 3867.5 kJ / 924.4 kcal
Vetten 37.9 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 14.5 g
Koolhydraten 102.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...