Apparaten en accessoires
Honey and herb pork loin
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 10min
8 portions
Ingrediënten
-
pork loin roast, skinless (see Tips)1000 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
honey50 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
dried marjoram1 tbsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
water1500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
495.8 mg
Eiwitten
46.5 g
Calorieën
1237.8 kJ /
294.7 kcal
Vetten
9.5 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
5.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Montreal Steak Seasonning Blend
5min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Geen beoordelingen
Three meat roulade
2u. 5min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1u. 15min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Pâtè with Riesling
3u.
Texas-style lovely legs
4u.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1u. 40min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Lemony Green Beans
20min