Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork loin roast, skinless (see Tips)
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 50 g honey
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries
- 1 tbsp dried marjoram
- 1 ½ tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 1500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1237.8 kJ / 294.7 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 495.8 mg
Alternatieve recepten
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Hornazo
Geen beoordelingen
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29h 45 min
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min