Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2270 g beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 onion (approx. 340 g), cut into pieces
- 790 g water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 60 g brown sugar
- 15 g Worcestershire sauce
-
60
g balsamic vinegar
of 60 g red wine vinegar - 45 g tomato paste
- 30 g tamari sauce
- 1 tsp paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried red chilli flakes
- parsley, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 696 mg
Alternatieve recepten
Classic Chocolate Fudge
3sa 10 dk
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1 Std. 5 Min
Spanish Rice
35 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Slow Cooked Pot Roast
6h 20min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Beef Stroganoff
40 min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7h
Traditional Fried Rice
Geen beoordelingen
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min