Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2270 g beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 onion (approx. 340 g), cut into pieces
- 790 g water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 60 g brown sugar
- 15 g Worcestershire sauce
-
60
g balsamic vinegar
of 60 g red wine vinegar - 45 g tomato paste
- 30 g tamari sauce
- 1 tsp paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried red chilli flakes
- parsley, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 696 mg
Alternatieve recepten
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Loaded Potato Waffle
Brak ocen
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min