Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 795 g pork shoulder, boneless, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 115 g onions, sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
- 1 sprig rosemary, fresh
- 225 g water
- 170 g cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 510 g barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- black pepper, ground, to season, to taste
- green lettuce leaf, to serve
- 6 hamburger buns
- red onion, sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Breakfast Scones
30min
Butter Board
10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Potato Gratin (TM6)
1 godz. 10 min
Potato Gratin (TM6)
1 godz. 10 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Classic Mashed Potatoes
50min