Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 795 g pork shoulder, boneless, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 115 g onions, sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
- 1 sprig rosemary, fresh
- 225 g water
- 170 g cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 510 g barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- black pepper, ground, to season, to taste
- green lettuce leaf, to serve
- 6 hamburger buns
- red onion, sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 godz. 15 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Shredded Lettuce
10 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Vanilla Bean Syrup
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Boiled Egg Mode
20 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Pulled pork burger
5h