
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 795 g pork shoulder, boneless trimmed (5-6 lg. pieces)
- 115 g onions sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
- 1 sprig rosemary, fresh
- 225 g water
- 170 g cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt to taste, plus extra to season
- 510 g barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve
- black pepper, ground to season, to taste
- green lettuce leaf to serve
- 6 hamburger buns
- red onion sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 432 kcal / 1807 kJ
- Eiwitten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vezels
- 2 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 847 mg