Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boiled Rice
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 20 g olive oil
- 250 g parboiled rice
Shredded Chicken
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil, toasted
- 250 g chicken breast fillet, skinless, cut into long strips (3 cm wide)
Vegetables
- 120 g carrots, peeled (1-2 carrots)
- 200 g English cucumber, unpeeled, ends removed
- 180 - 200 g plum tomato, type Roma, firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 100 g red onion, halved vertically (½ onion)
- 160 g romaine lettuce washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 avocado, peeled, pitted, thinly sliced
Yoghurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs cilantro, fresh, leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches black pepper, ground, to taste
- 250 g plain Greek yoghurt
- 100 g mayonnaise
- 4 tbsp cashew nut, roasted, unsalted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3350 kJ / 800 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 899 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6h 10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
U.S. Digital Flipbook #2
2 Std.
Beer Marinade
10 min
Guacamole
5min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10 min
Cashew Vanilla Coffee
10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Peeled Garlic
5min