Compatibele versies
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Green miso dressing
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, trimmed and cut into thirds
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 60 g fresh coriander, leaves and stems
- 2 tbsp shiro (white) miso paste
- 2 tsp sesame oil
- 60 g freshly squeezed lemon juice
Chicken salad
- 1500 g water
- 400 g chicken breasts, cut into 8 pieces
- 340 g asparagus, trimmed, halved lengthways and cut into halves
- 250 g snow peas, trimmed and julienned
- 120 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 180 g dried soba noodles
- 2 Lebanese cucumbers, trimmed, cut into halves and thinly sliced
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 1 lemon, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752.5 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 862.5 mg
Alternatieve recepten
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Chinese-style chicken
25min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Chicken laksa
30min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min