Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried noodles of choice (see Tips)
- 20 g fresh ginger
- 1000 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- 50 g shiro (white) miso paste
- 40 g tamari
- 500 g chicken tenderloins, cut into halves
- 200 - 300 g savoy cabbage leaves, cut into thin slices (see Tips)
- 1 bunch Asian greens of choice, cut into pieces (2 cm)
- 8 fresh shiitake mushrooms, finely sliced
- 100 g fresh enoki mushrooms
- toasted sesame seeds, for sprinkling
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1769.7 kJ / 421.4 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1823.5 mg
Alternatieve recepten
Coconut poached chicken salad
45min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Curry laksa
45min
Miso salmon broth
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min