Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves, halved
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, cut into wedges (1 in.)
- 5 sprigs fresh thyme (optioneel)
- 24 oz beef stock
- 1 oz lemon juice
- 10 oz baby gold potatoes, cut in half
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 - 2 tsp soy sauce, light
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 603.3 mg
Alternatieve recepten
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 Std. 50 Min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1 godz.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50min
Steaks with Mushroom Risotto
40min