Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz beef meat (stew cut)
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves, smashed
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, cut in wedges
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 oz Dijon mustard
- ½ tsp paprika
- 24 oz beef stock
- 1 oz dry red wine
- water, to cook pasta
- 8 oz wide egg noodles, dried
- 2 tbsp corn starch
- 2 tbsp water
- 10 oz white button mushrooms, sliced
- 4 oz sour cream
- mixed fresh herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1857.1 kJ / 443.9 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 700.3 mg
Alternatieve recepten
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Slow Cooked Chili con Carne
7 Std.
Montreal Steak Seasonning Blend
5 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 Std. 30 Min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50 min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35 Min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Poached eggs using blade cover
30min