Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz beef meat (stew cut)
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves, smashed
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, cut in wedges
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 oz Dijon mustard
- ½ tsp paprika
- 24 oz beef stock
- 1 oz dry red wine
- water, to cook pasta
- 8 oz wide egg noodles, dried
- 2 tbsp corn starch
- 2 tbsp water
- 10 oz white button mushrooms, sliced
- 4 oz sour cream
- mixed fresh herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1857.1 kJ / 443.9 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 700.3 mg
Alternatieve recepten
Beef tacos
25 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Thanksgiving Gravy
20 min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Beef Lasagna
2u. 5min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min