Apparaten en accessoires
Spiralized Roasted Root Vegetables
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 portions
Ingrediënten
-
water to fill bowl halfway
-
turnips peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width8 oz
-
rainbow carrots large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher6 oz
-
golden beets, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width8 oz
-
red beets peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width8 oz
-
sweet potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width6 oz
-
Yukon gold potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width8 oz
-
garlic cloves3
-
shallot halved2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
386.3 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
991 kJ /
236.9 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
25.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Holiday Spiralizer
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Peach Glazed Ham
1 godz. 15 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Two Pound Apple Pie
1 godz. 25 min
Loaded Potato Waffle
50 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Honey Glazed Carrots
30 min
Greek Style Pork Stew
1 godz.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 min