Spiralized Roasted Root Vegetables
TM6

Spiralized Roasted Root Vegetables

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • water, to fill bowl halfway
  • 8 oz turnips, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 6 oz rainbow carrots, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
  • 8 oz golden beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 8 oz red beets, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 6 oz sweet potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 8 oz Yukon gold potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 3 garlic cloves
  • 2 oz shallot, halved
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 tsp fresh thyme, leaves only

Voeding
per 1 portion
Calorieën
991 kJ / 236.9 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
25.4 g
Vetten
14.3 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
5 g
Natrium
386.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten