Spiralized Roasted Root Vegetables

Spiralized Roasted Root Vegetables

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 portions

Ingrediënten

  • water to fill bowl halfway
  • turnips peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    8 oz
  • rainbow carrots large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
    6 oz
  • golden beets, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
    8 oz
  • red beets peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
    8 oz
  • sweet potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    6 oz
  • Yukon gold potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    8 oz
  • garlic cloves
    3
  • shallot halved
    2 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • fresh thyme leaves only
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 386.3 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 991 kJ / 236.9 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 25.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...