
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g vegetable oil
- 50 g onions cut in halves, sliced (5 mm)
- 200 g beef rump steak cut in strips (4-5 cm)
- 1 sprig fresh rosemary
- 120 g cherry tomatoes
- 40 g caperberries, pickled drained (optioneel)
- 70 g rocket salad leaves
- 1 avocado ripe
- 30 g shelled halved walnuts
- 10 g lime juice
- 10 g honey
- ¾ tsp salt adjust to taste
- ½ tsp ground pepper adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 805 kcal / 3368 kJ
- Eiwitten
- 35 g
- Vetten
- 67 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vezels
- 9.5 g