Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g vegetable oil
- 50 g onions, cut in halves, sliced (5 mm)
- 200 g beef rump steak, cut in strips (4-5 cm)
- 1 sprig fresh rosemary
- 120 g cherry tomatoes
- 40 g caperberries, pickled, drained (optioneel)
- 70 g rocket salad leaves
- 1 avocado, ripe
- 30 g shelled halved walnuts
- 10 g lime juice
- 10 g honey
- ¾ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3368 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken teriyaki
20min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Seared steak and rocket salad
20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Beef fajitas
30min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min