Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1066.2 mg
Alternatieve recepten
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 godz.
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Chicken in chipotle sauce
40min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min