Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1066.2 mg
Alternatieve recepten
Creamy miso mushroom udon
45min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1h 30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min