Leczo (smoked sausage ratatouille)

Leczo (smoked sausage ratatouille)

4.8 132 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Polish sausage cut into slices
    250 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • onion cut into pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • sea salt
    1 tsp
  • zucchini cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
    300 g
  • green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
    300 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tomato passata (see Tips)
    500 g
  • crusty bread of choice, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1066.2 mg
Eiwitten 13.8 g
Calorieën 1720.9 kJ / 411.3 kcal
Vetten 28.7 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 27.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...