Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1066.2 mg
Alternatieve recepten
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Mini chicken kyivs
45min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Lamb sausage ragu
30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Beef stew with gnocchi
3sa 15 dk
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Chicken Pizzaiola
50min
Baked Chicken Pizzaiola
55 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min