Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 6 eggs, plus 2 extra eggs, beaten, to coat
- 35 g milk
- 25 g white bread
- 25 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp vinegar
- ½ tbsp mustard
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- plain flour, to coat
- breadcrumbs, to coat
- vegetable oil, to shallow fry (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 497.1 kJ / 118.4 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 212.1 mg
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1h
Mixed grain risotto
1h 25min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Italian sausages
40min
Berry and polenta porridge
20 min
Autumn vegetable gratin
50min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Welsh Anglesey eggs
1h