Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 6 eggs, plus 2 extra eggs, beaten, to coat
- 35 g milk
- 25 g white bread
- 25 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp vinegar
- ½ tbsp mustard
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- plain flour, to coat
- breadcrumbs, to coat
- vegetable oil, to shallow fry (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 497.1 kJ / 118.4 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 212.1 mg
Alternatieve recepten
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Chilli raita potato salad
55 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min