Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate sponge cakes
- 140 g butter, plus extra to grease
- 200 g plain flour
- 280 g brown sugar
- 70 g Dutch cocoa powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 200 g brewed coffee
- 70 g canola oil
- 2 eggs
- 150 g buttermilk
- 1 tsp natural vanilla extract
Cream and salted caramel filling
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g double cream
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 50 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean
- 1 tsp sea salt
- 600 g whipped cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2383.2 kJ / 569.6 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 316.7 mg
Alternatieve recepten
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Banana bread
1h 40min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Fudgy chocolate cake
50min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Mini chocolate cakes
50min
Honey ice cream
17h 45min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Chocolate butter cream
10 dk