Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate sponge cakes
- 140 g butter, plus extra to grease
- 200 g plain flour
- 280 g brown sugar
- 70 g Dutch cocoa powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 200 g brewed coffee
- 70 g canola oil
- 2 eggs
- 150 g buttermilk
- 1 tsp natural vanilla extract
Cream and salted caramel filling
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g double cream
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 50 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean
- 1 tsp sea salt
- 600 g whipped cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2383.2 kJ / 569.6 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 316.7 mg
Alternatieve recepten
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Krispy fried chicken
25min
Chocolate lava pudding
40min
Molten chocolate cake
45min
Better banana cake
45min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Cheese and bacon rolls
2h
Best ever carrot cake
1h 35min