Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)

Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)

3.5 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Winter Veg Mash
  • turnip peeled and cut into pieces (3 cm)
    400 g
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    320 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tip)
    1 tsp
  • water
    50 g
  • ground nutmeg to taste
  • ground black pepper to taste
Pork and Prune Stew
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • garlic clove
    1
  • pickling onions (approx. 360 g)
    12
  • red wine
    60 g
  • wholemeal plain flour
    2 tbsp
  • carrots trimmed and sliced
    2
  • fresh sage leaves plus extra to serve
    2 tbsp
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tip)
    2 tsp
  • water
    500 g
  • broccoli cut into florets
    400 g
  • pork fillet cut into cubes (3 cm)
    500 g
  • ground black pepper to taste
  • dried pitted prunes
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 199.8 mg
Eiwitten 39.3 g
Calorieën 1610 kJ / 385 kcal
Vetten 7.5 g
Vezels 17.3 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...