Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 300 g carrots, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 200 g parsnip, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 430 g potatoes, peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)
- 500 g water
- 4 eggs
- 70 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 250 g dill cucumbers, cut into pieces (3 cm)
- 180 g apple, cut into quarters and core removed
- 220 g frozen green peas, thawed (optioneel)
Dressing
- 280 - 300 g mayonnaise (see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1292 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 520.8 mg
Alternatieve recepten
Mediterranean pasta salad
50min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Sauerkraut soup
50min
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Ukrainian borscht
35min
Sauerkraut salad
10min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Avo and egg spread
35min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Fruit and nut muesli
10min
Eat your veggie gardens
15min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min