Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 300 g carrots, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 200 g parsnip, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 430 g potatoes, peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)
- 500 g water
- 4 eggs
- 70 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 250 g dill cucumbers, cut into pieces (3 cm)
- 180 g apple, cut into quarters and core removed
- 220 g frozen green peas, thawed (optioneel)
Dressing
- 280 - 300 g mayonnaise (see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1292 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 520.8 mg
Alternatieve recepten
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 Min
Ukrainian borscht
35 min
Warm beetroot dish
50 min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30 min
Russian beetroot salad
1h 10 min
Borscht with Polish dumplings
1h 30 min
Sauerkraut soup
50 min
Beef spezzatino
1h 45 min