
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 2 carrots cut into pieces (3 cm)
- 1 red capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 green capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 - 3 fresh red bird's eye chillies trimmed
- 20 g olive oil
- 50 g tomato paste
- 1 tsp paprika
- 1 tbsp curry powder
- 1 ripe tomato cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g tinned baked beans (with sauce - see Tips)
- Voeding
- per 820 g
- Calorieën
- 767.7 kcal / 3212.1 kJ
- Eiwitten
- 25.6 g
- Vetten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 130.7 g
- Vezels
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Natrium
- 3573.8 mg