Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 - 3 fresh red bird's eye chillies, trimmed
- 20 g olive oil
- 50 g tomato paste
- 1 tsp paprika
- 1 tbsp curry powder
- 1 ripe tomato, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g tinned baked beans (with sauce - see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3470.1 kJ / 826.2 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 84.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 54 g
- Natrium
- 3843.7 mg
Alternatieve recepten
Pulse and pumpkin curry
30min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
South African yellow rice
20 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Potato and green pea curry
50 min
Hearty lentil chilli
50 min
Vegan gravy
40min
Caribbean curry
40min
Bombay aloo
40min
Potato karakari
50 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min