Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 - 3 fresh red bird's eye chillies, trimmed
- 20 g olive oil
- 50 g tomato paste
- 1 tsp paprika
- 1 tbsp curry powder
- 1 ripe tomato, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g tinned baked beans (with sauce - see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3470.1 kJ / 826.2 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 84.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 54 g
- Natrium
- 3843.7 mg
Alternatieve recepten
Smoky Mexican bean soup
35 min
Mushroom bolognaise
45 min
Chilli paneer
30 min
Curried green beans
40min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Lentil moussaka
3h 30min
Mushroom stroganoff
20 min
Rogani kumbh
45 min
Potato and green pea curry
50min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Vegetable chilli
50min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min