Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 - 3 fresh red bird's eye chillies, trimmed
- 20 g olive oil
- 50 g tomato paste
- 1 tsp paprika
- 1 tbsp curry powder
- 1 ripe tomato, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g tinned baked beans (with sauce - see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3470.1 kJ / 826.2 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 84.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 54 g
- Natrium
- 3843.7 mg
Alternatieve recepten
South African curry mince
45min
Mealie bread
55 min
South African yellow rice
20 min
Shakshuka
50 min
Vegetarian chilli
35min
Smoky chipotle beans
30 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Baingan ka bharta
1h 20min
Potato and green pea curry
50 min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min