Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pork fillets (approx. 400 g each)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 20 g honey
- 1 tsp sea salt
- 3 tsp dried rosemary
- 1 tsp green peppercorns
- 2 dried bay leaf
- 2 allspice berries
- 5 g light soy sauce
- 5 g Worcestershire sauce
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 447.4 kJ / 106.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 234.6 mg
Alternatieve recepten
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Pork fillet with mustard
35min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Plum sauce
55min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken Waldorf salad
40min
Green egg whites and ham omelette
35min
Buffalo chicken wings
50min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min