Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pork fillets (approx. 400 g each)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 20 g honey
- 1 tsp sea salt
- 3 tsp dried rosemary
- 1 tsp green peppercorns
- 2 dried bay leaf
- 2 allspice berries
- 5 g light soy sauce
- 5 g Worcestershire sauce
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 447.4 kJ / 106.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 234.6 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower gratin
1 Std.
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Steak Tartare
15 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Veal involtini
35 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.