Rosemary and green peppercorn pork fillet

Rosemary and green peppercorn pork fillet

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 15min
12 portions

Ingrediënten

  • pork fillets (approx. 400 g each)
    2
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • honey
    20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • dried rosemary
    3 tsp
  • green peppercorns
    1 tsp
  • dried bay leaf
    2
  • allspice berries
    2
  • light soy sauce
    5 g
  • Worcestershire sauce
    5 g
  • water
    500 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 106.5 kcal / 447.4 kJ
Eiwitten 15.5 g
Vetten 4.2 g
Koolhydraten 1.6 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 0.8 g
Natrium 234.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...