Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 944.5 mg
Alternatieve recepten
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Beef brisket chilli con carne
7h
Classic beef burgers
1h
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Guinness beef pies
2h 15min