Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 944.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Gluten free chicken and pear pie
2 godz. 40 min
Sunday lamb roast
1j 55 mnt
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 Std. 15 Min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min