Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 944.5 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Beef ragu
1h 25min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Guinness beef pies
2h 15min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5sa 15 dk
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27h
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1h 10min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min