Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks separated
- 2 - 3 sprigs fresh chervil, leaves and stalks separated (see Tips)
- 50 g tomato
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 6636 kJ / 1580 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 166.8 g
- Verzadigd vet
- 102.4 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 2385.8 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Classic zabaglione
15 min
Bellini
Geen beoordelingen
Venison Wellington
3h 30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Orange Campari marmalade
1hod. 35min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Cachupa with pork and beans
Geen beoordelingen
Trout mousse
5 Min
Honey crème caramels
25h 55min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.