Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks separated
- 2 - 3 sprigs fresh chervil, leaves and stalks separated (see Tips)
- 50 g tomato
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 6636 kJ / 1580 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 166.8 g
- Verzadigd vet
- 102.4 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 2385.8 mg
Alternatieve recepten
Sago plum pudding
28h 15min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Crème brûlée
7 godz.
Béarnaise sauce
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Crispy bread with tapenade
45 Min
Classic zabaglione
15 Min
Diane sauce
20 Min