Compatibele versies
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon dust
- 5 rindless bacon rashers (approx. 150 g)
Choux pastry
- 125 g milk, plus an extra 2 teaspoons
- 125 g water
- 100 g unsalted butter, cut into cubes (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp white pepper
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- 1 egg yolk
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 6 egg yolks
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- 1 tsp sea salt
- 2 - 3 pinches white pepper
- 2 - 3 pinches cayenne pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 291 kJ / 69.6 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 132.9 mg
Alternatieve recepten
Custard horns
1h 45min
20th anniversary ombré cake
4h
Cheesecake
3 Std. 15 Min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2hod. 15min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Hokey pokey ice cream
29 Std. 5 Min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Poached eggs using blade cover
30 min
Fudgy chocolate cake
50 Min