Compatibele versies
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon dust
- 5 rindless bacon rashers (approx. 150 g)
Choux pastry
- 125 g milk, plus an extra 2 teaspoons
- 125 g water
- 100 g unsalted butter, cut into cubes (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp white pepper
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- 1 egg yolk
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 6 egg yolks
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- 1 tsp sea salt
- 2 - 3 pinches white pepper
- 2 - 3 pinches cayenne pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 291 kJ / 69.6 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 132.9 mg
Alternatieve recepten
Stained glass Christmas biscuits
4h 10min
Café de Paris butter
25min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 godz. 25 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Lamb tikka with spicy eggplant
Geen beoordelingen
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Obatzter (cheese spread)
10 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
Ghost meringues
12h 25 min