Compatibele versies
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon dust
- 5 rindless bacon rashers (approx. 150 g)
Choux pastry
- 125 g milk, plus an extra 2 teaspoons
- 125 g water
- 100 g unsalted butter, cut into cubes (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp white pepper
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- 1 egg yolk
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 6 egg yolks
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- 1 tsp sea salt
- 2 - 3 pinches white pepper
- 2 - 3 pinches cayenne pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 291 kJ / 69.6 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 132.9 mg
Alternatieve recepten
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Strawberry and thyme butter
10 min
Orange liqueur zabaglione
15min
Crayfish pâté
4h 45min
Snowdrop Cocktail
1 Std. 10 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min