Compatibele versies
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (optioneel)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 8.9 g
Alternatieve recepten
Prawn and saffron risotto
30 dk
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 dk
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 dk
Fish with ginger lime sauce
35 dk
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Turmeric fish
30 dk
Teriyaki salmon bowl
1sa 15 dk
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 dk
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 dk
Prawn salad with horseradish cream
1sa
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.