Compatibele versies
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (optioneel)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 8.9 g
Alternatieve recepten
Balti coconut fish curry
50min
Seafood con arroz
45min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Spring greens with grapefruit
30min
Salmon kabsa
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Turmeric fish
30min
Superfood salmon salad
1h 5min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Spiced coriander prawns
25min
Jambalaya
35min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min