Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1351.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and fennel risotto
30 Min
Coconut fish curry
1h 10min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Salmon with yoghurt dressing
55min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Sicilian prawn salad
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min