Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 575.8 mg
Alternatieve recepten
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Vegan moussaka
1h 50 min.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min