Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 575.8 mg
Alternatieve recepten
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Colourful quinoa salad
40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Green goddess pizza
1h 30min
Fresh fennel salad
10min
Raw cauliflower tabouli
30min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Spring greens with grapefruit
30min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Sweetcorn and black rice salad
1h