
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary leaves only
- 500 g kangaroo mince
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 3 tbsp harissa (see Tips)
- 130 g brown onion cut into quarters
- 50 g celery stalk cut into pieces (approx. 3 cm)
- 140 g carrots cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g kale ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 396 kcal / 1663 kJ
- Eiwitten
- 40.8 g
- Vetten
- 13 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vezels
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Natrium
- 1207.7 mg