Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 500 g kangaroo mince
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 3 tbsp harissa (see Tips)
- 130 g brown onion, cut into quarters
- 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 1207.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Fish with ginger lime sauce
35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Layered lamb curry
1h
Lamb and quinoa stew
1h
Cauliflower "fried" rice
45 min
Turmeric fish
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min