Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 500 g kangaroo mince
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 3 tbsp harissa (see Tips)
- 130 g brown onion, cut into quarters
- 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 1207.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli beef with lemon feta
30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Warm wasabi potato salad
30min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40min
Caribbean curry
40min
Turmeric fish
30min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Layered lamb curry
1h
Hearty seven vegetable soup
30min