Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Eiwitten
- 56.8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1348.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Shakshuka
50 min
Superfood salmon salad
1h 5 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15 min
Salmon niçoise salad
35 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min