Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)

Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)

4.9 130 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 10u. 30min
4 portions

Ingrediënten

Peruvian roast chicken
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • freshly squeezed lime juice
    30 g
  • garlic cloves
    4
  • salt
    1 tbsp
  • ground paprika
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tbsp
  • dried oregano
    2 tsp
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
    1 tsp
  • whole uncooked chicken
    1200 - 1400 g
Green sauce
  • fresh coriander leaves and stems only, cut into thirds
    65 g
  • fresh jalapeño chillies cut into halves and deseeded
    1 - 2
  • freshly squeezed lime juice
    30 g
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
    1
  • ground cumin
    1 tsp
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
    1 tsp
  • mayonnaise (see Tips)
    120 g
Avocado salad
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g
  • continental cucumber cut into pieces (1.5 cm)
    1
  • avocado flesh only, cut into pieces (1.5 cm)
    1
  • red onion cut into slices
    ½
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • freshly squeezed lime juice
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2785.2 mg
Eiwitten 100.1 g
Calorieën 4816.6 kJ / 1146.8 kcal
Vetten 77.8 g
Vezels 12.7 g
Verzadigd vet 15.3 g
Koolhydraten 6.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...