Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 66.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3255.6 mg
Alternatieve recepten
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4u. 35min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min