Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 66.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3255.6 mg
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Thai beef salad
1h 15min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Chicken and Chinese Sausage Rice
50min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min