Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 66.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3255.6 mg
Alternatieve recepten
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4sa 25 dk
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Okonomiyaki
30 min