Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spicy Rub
- 1800 g beef short ribs, bone in (8-10 cm)
- 2 tbsp dark brown sugar
- 2 tbsp chilli powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 ½ tsp onion powder
- ½ tsp granulated garlic
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- 2 whole cloves
Sweet barbecue sauce
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 210 g tomato sauce
- 120 g dark brown sugar
- 60 g pineapple juice (see Tips)
- 60 g honey
- 1 tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1200 g water
Polenta
- 150 g Gouda cheese, cubed (3 cm pieces)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 900 g water
- 130 g polenta
- 1 tsp sea salt
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- spring onions/shallots, julienned, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6452.7 kJ / 1542.2 kcal
- Eiwitten
- 51.8 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 129.2 g
- Verzadigd vet
- 60 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1583.4 mg
Alternatieve recepten
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Poached eggs using blade cover
30 min
Festive lobster pâté
4h 45 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min