Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spicy Rub
- 1800 g beef short ribs, bone in (8-10 cm)
- 2 tbsp dark brown sugar
- 2 tbsp chilli powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 ½ tsp onion powder
- ½ tsp granulated garlic
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- 2 whole cloves
Sweet barbecue sauce
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 210 g tomato sauce
- 120 g dark brown sugar
- 60 g pineapple juice (see Tips)
- 60 g honey
- 1 tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1200 g water
Polenta
- 150 g Gouda cheese, cubed (3 cm pieces)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 900 g water
- 130 g polenta
- 1 tsp sea salt
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- spring onions/shallots, julienned, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6452.7 kJ / 1542.2 kcal
- Eiwitten
- 51.8 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 129.2 g
- Verzadigd vet
- 60 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1583.4 mg
Alternatieve recepten
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h