Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spicy Rub
- 1800 g beef short ribs, bone in (8-10 cm)
- 2 tbsp dark brown sugar
- 2 tbsp chilli powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 ½ tsp onion powder
- ½ tsp granulated garlic
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- 2 whole cloves
Sweet barbecue sauce
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 210 g tomato sauce
- 120 g dark brown sugar
- 60 g pineapple juice (see Tips)
- 60 g honey
- 1 tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1200 g water
Polenta
- 150 g Gouda cheese, cubed (3 cm pieces)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 900 g water
- 130 g polenta
- 1 tsp sea salt
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- spring onions/shallots, julienned, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6452.7 kJ / 1542.2 kcal
- Eiwitten
- 51.8 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 129.2 g
- Verzadigd vet
- 60 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1583.4 mg
Alternatieve recepten
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min