Apparaten en accessoires
Hollandaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
250 g
Ingrediënten
-
water10 g
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
egg yolks4
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 250 g
Natrium
263.9 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
5241.7 kJ /
1252.8 kcal
Vetten
136 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
82.3 g
Koolhydraten
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Breakfast and brunch
54 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Homemade basics
49 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Manifesto
202 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Nougat glacé with raspberry coulis
24u. 25min
Lemon curd
20min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Citrus Margarita
10min
Hollandaise sauce
15min
Traditional crème brûlée
25u.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Béarnaise sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Quick béchamel sauce
15min
No fail béchamel
15min