Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sriracha® and sesame mayonnaise
- 30 g sesame oil
- 175 g vegetable oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp Dijon mustard
- 30 g Sriracha® sauce
- 20 g white vinegar
- 1 pinch sea salt
Prawn toasts
- 30 g panko breadcrumbs
- 20 g black sesame seeds
- 20 g white sesame seeds
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- 1 garlic clove
- 1 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- 250 g raw king prawns, peeled and deveined
- 1 egg white
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp sesame oil
- ½ tsp soy sauce
- 5 slices white bread (thick slices)
- 1 egg
- oil, for deep frying (enough for 10-12 cm deep - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1304.7 kJ / 310.7 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 314.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cha gio (spring rolls)
55 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Wonton wrappers
55 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Wonton soup
1h
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Samosas
1 godz. 35 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h