Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 2 oz extra virgin olive oil
-
1
leg of lamb, boneless (6-8 lb)
of 1 leg of lamb, bone in (8-10 lb)
Yogurt Sauce
- ½ bunch cilantro
- 12 oz plain yogurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 2 oz honey
Preserved Lemon Couscous
- 14 oz couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 18 oz chicken stock
- 6 oz dried cherries
- 2 oz pine nuts
- ½ bunch fresh cilantro, chopped, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3301 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 592 mg
Alternatieve recepten
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Korean Beef Bowl
1h
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™)
2 godz. 30 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Chinese Pork with Vegetables
1u. 20min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Texas Chili
1j 10 menit
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min