Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 2 oz extra virgin olive oil
-
1
leg of lamb, boneless (6-8 lb)
of 1 leg of lamb, bone in (8-10 lb)
Yogurt Sauce
- ½ bunch cilantro
- 12 oz plain yogurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 2 oz honey
Preserved Lemon Couscous
- 14 oz couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 18 oz chicken stock
- 6 oz dried cherries
- 2 oz pine nuts
- ½ bunch fresh cilantro, chopped, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3301 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 592 mg
Alternatieve recepten
Crab Cakes
1sa 35 dk
Fish Tacos
45min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1h 15min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Cranberry Pear Cider
25min
Cajun Gumbo
1h 30min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min