Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 2 oz extra virgin olive oil
-
1
leg of lamb, boneless (6-8 lb)
of 1 leg of lamb, bone in (8-10 lb)
Yogurt Sauce
- ½ bunch cilantro
- 12 oz plain yogurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 2 oz honey
Preserved Lemon Couscous
- 14 oz couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 18 oz chicken stock
- 6 oz dried cherries
- 2 oz pine nuts
- ½ bunch fresh cilantro, chopped, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3301 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 592 mg
Alternatieve recepten
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Chicken Garam Masala
50 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2h
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Beef Short Rib Chili
1h 25 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Caesar Salad
30 min
Cajun Gumbo
1h 30min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20 min
Chinese Chicken Salad
1h 30min