Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piri Piri Sauce
- 3 garlic cloves
- 4 fresh Fresno chilies, stems removed, halved
- 2 - 4 dried 'chile de árbol' chilies, to taste
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp coarse salt
- ½ tsp dried oregano
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz red wine vinegar
- 53 oz whole chicken, spatchcocked (see Tip)
Vegetable Salad and Grilling
- 16 oz mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
- 3 ½ oz mayonnaise
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3665 kJ / 876 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 63 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 904 mg
Alternatieve recepten
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min
Southern Fried Chicken
50min
Arabian Spice Mix
5 min
Aji Verde Sauce
1h
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Kung Pao Chicken
1hod. 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min