Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piri Piri Sauce
- 3 garlic cloves
- 4 fresh Fresno chilies, stems removed, halved
- 2 - 4 dried 'chile de árbol' chilies, to taste
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp coarse salt
- ½ tsp dried oregano
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz red wine vinegar
- 53 oz whole chicken, spatchcocked (see Tip)
Vegetable Salad and Grilling
- 16 oz mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
- 3 ½ oz mayonnaise
- ¼ tsp salt, to taste (optioneel)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3665 kJ / 876 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 63 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 904 mg
Alternatieve recepten
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Marinara Dipping Sauce
10 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Chinese Five Spice
5 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Arabian Spice Mix
5 min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Fragrant Chicken Curry
1 Std.