Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piri Piri Sauce
- 3 garlic cloves
- 4 fresh Fresno chilies, stems removed, halved
- 2 - 4 dried 'chile de árbol' chilies, to taste
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp coarse salt
- ½ tsp dried oregano
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz red wine vinegar
- 53 oz whole chicken, spatchcocked (see Tip)
Vegetable Salad and Grilling
- 16 oz mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
- 3 ½ oz mayonnaise
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3665 kJ / 876 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 63 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 904 mg
Alternatieve recepten
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Fragrant Chicken Curry
1h
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™) Metric
2h 30min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 godz. 35 min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1h
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 Std. 50 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Chicken Mole
50min
Cantina Salsa
5min