Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Roma tomatoes
- 4 oz yellow onions, halved
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 3 tbsp to fry
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 8 ½ oz bomba rice (see Tip)
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 tsp tomato paste
-
12
oz water
of 12 oz chicken stock - 1 pinch saffron (approx. 25 strands)
- 2 tsp sweet smoked paprika
- 8 oz Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)
- 24 raw medium shrimp, peeled and deveined
- 2 oz frozen peas
- 2 oz pitted green olives, drained
-
2
oz piquillo peppers, canned or jarred, drained, sliced
of 2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, sliced - lemon wedges, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1103.5 mg
Alternatieve recepten
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 Min
Chicken Étouffée
1h 25min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Mexican Creamed Corn
30 min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Chicken Parmesan
1h 10 min