Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Roma tomatoes
- 4 oz yellow onions, halved
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 3 tbsp to fry
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 8 ½ oz bomba rice (see Tip)
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 tsp tomato paste
-
12
oz water
of 12 oz chicken stock - 1 pinch saffron (approx. 25 strands)
- 2 tsp sweet smoked paprika
- 8 oz Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)
- 24 raw medium shrimp, peeled and deveined
- 2 oz frozen peas
- 2 oz pitted green olives, drained
-
2
oz piquillo peppers, canned or jarred, drained, sliced
of 2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, sliced - lemon wedges, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1103.5 mg
Alternatieve recepten
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Texas Chili
1h 10min
Mai Tai
Nenhuma avaliação
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Basque Chicken
1h 10min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Beef Barbacoa
2h
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min