Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Roma tomatoes
- 4 oz yellow onions, halved
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 3 tbsp to fry
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 8 ½ oz bomba rice (see Tip)
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 tsp tomato paste
-
12
oz water
of 12 oz chicken stock - 1 pinch saffron (approx. 25 strands)
- 2 tsp sweet smoked paprika
- 8 oz Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)
- 24 raw medium shrimp, peeled and deveined
- 2 oz frozen peas
- 2 oz pitted green olives, drained
-
2
oz piquillo peppers, canned or jarred, drained, sliced
of 2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, sliced - lemon wedges, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1103.5 mg
Alternatieve recepten
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Kung Pao Chicken
1h 5min
Chicken with Nectarine Salsa
1 Std.
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Mini Meatball Breakfast Hash
40 Min
Beef Chili with Lemon Feta
30 Min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 Min