Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots, peeled
- 60 g white wine vinegar
- 90 g red wine vinegar
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp sea salt
- 500 - 550 g rock salt, or crushed ice, for serving
- 36 fresh oysters, shucked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 329 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 381.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Citrus margarita
10min
Guacamole
10min
Chilli crab pasta
35min
Bloody Mary
10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Oysters with lime granita
5min
Traditional cocktail sauce
5min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min