Apparaten en accessoires
Oysters Mignonette
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
381.2 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
329 kJ /
78 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rosemary and eschalot gravy
30min
Oysters with lime granita
5min
Tzatziki
15min
Guacamole
10min
Pineapple parcels
1u.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min
Grand Marnier® soufflé
1u.
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2u.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Garlic prawns
25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Oysters Kilpatrick
15min