Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots, peeled
- 60 g white wine vinegar
- 90 g red wine vinegar
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp sea salt
- 500 - 550 g rock salt, or crushed ice, for serving
- 36 fresh oysters, shucked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 329 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 381.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oysters with lime granita
5min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Spicy Margarita Fizz
10 Min
Citrus margarita
10 Min
Tzatziki dip
15min
Caesar salad dressing
10 Min
Guacamole
10 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Peppercorn sauce
20 Min
Chimichurri
5min