Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots, peeled
- 60 g white wine vinegar
- 90 g red wine vinegar
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp sea salt
- 500 - 550 g rock salt, or crushed ice, for serving
- 36 fresh oysters, shucked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 329 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 381.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Guacamole
10min
Oysters Kilpatrick
15min
Oysters with lime granita
5min
Lemon caper butter
10min
Scallops with pea purée
25 min
Chimichurri
5min
Traditional cocktail sauce
5min
Tapenade
10min