Apparaten en accessoires
Café de Paris butter
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
185 g
Ingrediënten
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 185 g
Natrium
750.8 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Vetten
106.7 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
67.1 g
Koolhydraten
5.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Butter it up!
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1u. 20min
Teriyaki chicken thighs
2u. 10min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26u. 15min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1u.
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3u. 20min
Caesar salad dressing
10min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6u. 30min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Umami paste
5min
Prawn wontons
2u.
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1u.