Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon zest
- 130 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 185 g
- Calorieën
- 4126.4 kJ / 986.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 106.7 g
- Verzadigd vet
- 67.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 750.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oysters Mignonette
5min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Traditional cocktail sauce
5min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Scallops with pea purée
25min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chimichurri
5min