Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon zest
- 130 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 185 g
- Calorieën
- 4126.4 kJ / 986.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 106.7 g
- Verzadigd vet
- 67.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 750.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional crème brûlée
25h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Peppercorn sauce
20 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Salsa verde
5 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Béarnaise sauce
20 min
Umami paste
5 Min
Pisco sour
10 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Lemon caper butter
10 Min