Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon zest
- 130 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 185 g
- Calorieën
- 4126.4 kJ / 986.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 106.7 g
- Verzadigd vet
- 67.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 750.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50 min
Caesar salad dressing
10 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
Leek and smoked salmon dip
55min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Oysters with lime granita
5 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min