Apparaten en accessoires
Café de Paris butter
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
185 g
Ingrediënten
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 185 g
Natrium
750.8 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Vetten
106.7 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
67.1 g
Koolhydraten
5.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Butter it up!
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Béarnaise sauce
20min
Seafood and corn chowder
40min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8u. 50min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3u. 35min
Raspberry soufflés
1u. 35min
Oysters Kilpatrick
15min
Steamed prawns or scallops
20min
Leek and smoked salmon dip
55min
Hollandaise
15min