Apparaten en accessoires
Café de Paris butter
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
185 g
Ingrediënten
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 185 g
Natrium
750.8 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Vetten
106.7 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
67.1 g
Koolhydraten
5.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Butter it up!
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5u. 30min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Traditional crème brûlée
25u.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Mandarin crème brûlée
4u. 15min
Grand Marnier® soufflé
1u.
Tartare sauce
10min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2u. 10min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24u. 55min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Black garlic and onion jam
55min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4u. 20min