Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)
- 1 green apple, skin on, cut into quarters
- 100 g cucumber, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 346.3 kJ / 82.4 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 124.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Asparagus and broad bean salad
25min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Carrot, feta and mint salad
40min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Sweetcorn and black rice salad
1h