Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)
- 1 green apple, skin on, cut into quarters
- 100 g cucumber, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 346.3 kJ / 82.4 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 124.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Superfood salmon salad
1h 5min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25 min
Colourful quinoa salad
40 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50u. 15min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Cypriot grain salad
45 min