Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)
- 1 green apple, skin on, cut into quarters
- 100 g cucumber, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 346.3 kJ / 82.4 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 124.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Colourful quinoa salad
40 min
Beetroot salad
10min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Miso coleslaw
20 min