Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)
- 1 green apple, skin on, cut into quarters
- 100 g cucumber, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 346.3 kJ / 82.4 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 124.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso coleslaw
20 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Colourful quinoa salad
40min
Beetroot salad
10 min
Asparagus and broad bean salad
25min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Cypriot grain salad
45min