Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 100 g kecap manis
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 20 g rice wine vinegar
- 15 g palm sugar, shaved
- Voeding
- per 470 g
- Calorieën
- 2975.5 kJ / 708.5 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 111.5 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 40.5 g
- Natrium
- 8218.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Ras el hanout
10min
Mint béarnaise
25min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Herby potato salad with crisp topping
50 Min
Crunchy broccoli salad with speck
10min