Apparaten en accessoires
Lime and ginger dressing
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
470 g
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 470 g
Natrium
8218.9 mg
Eiwitten
20.8 g
Calorieën
2975.5 kJ /
708.5 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
40.5 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
111.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dressings
17 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Halloween Dipped Apples
1u.
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 50min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 10min
Baked salmon with spiralized zucchini
Geen beoordelingen
Chilli with corn bread
50min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Vegan burgers
45min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Mushroom Risotto (TM6)
40min